X

Jongeren

Begeleiding voor jongeren

Opgroeien kan soms lastig zijn. Je loopt ergens tegenaan en weet niet hoe je daarmee om moet gaan. Misschien heb je moeite om voor jezelf op te komen, wordt dan snel boos en krijgt ruzie waar je dan helemaal niet op uit bent. Of trek jij je juist terug op je eigen kamer of ga je liever naar je vrienden. Het kan zijn dat jij je niet begrepen voelt of grote onrust voelt in jezelf. De wereld om je heen kan je dan even helemaal niet leuk vinden of zelfs stom. Het kan ook zijn dat je moeite hebt met het plannen van je huiswerk én vrije tijd. In deze periode wordt er heel wat gepiekerd.

Het kan ook lastig zijn om de juiste keuzes te moeten maken, op school of in je vrije tijd. Hierbij kunnen vragen opborrelen zoals: wie ben ik , wat wil ik , wat kan ik etc.

Het Opvoedpakket helpt bij:
Bang om fouten te maken, examenvrees, piekergedachten, bang in het donker, sombere gedachten, verlatingsangst, concentratieproblemen, angstige gevoelens, moeite met vrienden maken, bang om ouders verliezen, leren voor jezelf opkomen, scheidingsproblematiek, ADHD, autisme, plannen van huiswerk, leren focussen, leren ontspannen, hoog gevoeligheid, moeite met slapen, omgaan met negatieve en/of depressieve gevoelens, omgaan met pestgedrag, zorgen verminderen, vol hoofd (MatriXmethode), rouwverwerking, dwangmatig gedrag, woedeaanvallen, teruggetrokken gedrag……………………………….

Wie slim is, stelt vragen
Een vraag stellen is nooit gek, of het nu gaat om verliefdheid, ruzie, ouders, seksualiteit, drugs, vriendschap, relaties, zakgeld, uitgaan, gepest worden of iets anders.

Mail of bel gerust als jouw vraag er niet bij staat. Wij denken graag met én voor je mee.

Stuur direct een e-mail
Stuur direct een e-mail

Vergoeding

Het is mogelijk om voor vergoeding van de begeleiding vanuit HeTOPvoedpakket, in aanmerking te komen via uw zorgverzekering.

HeTOPvoedpakket is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheid).
Kijkt u voor het actuele vergoedingen overzicht op de website van de NFG www.de-nfg.nl onder het kopje vergoedingen.

Heeft u hier vragen over neemt u dan contact met ons op.

Vanaf januari 2021 is Caroline van Duuren niet langer meer werkzaam bij Het Opvoedpakket.
U kunt contact opnemen met Elles via elles@opvoedpakket.nl.